Lieve ogen die dit lezen,

Hierbij de brieven die ik regelmatig doorkreeg van een Ziel, die zich aan mij bekend maakte als Immanuel. Hij heeft mij gevraagd deze brieven op mijn website te zetten. En ik doe vol vertrouwen wat mij opgedragen wordt. Een ieder die deze brieven leest zal er iets uit op nemen en meenemen in het dagelijkse leven. Of niet, dat blijft een keuze. Ik weet dat als deze brieven gelezen worden, ze iets mogen betekenen voor de persoon die ze leest. Alles komt vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en ik ben heel dankbaar dat ik dit mag doen.

Hou van jezelf      Martha

 Deze brieven zijn al zeker 8 jaar oud en ze hebben op mijn website gestaan. Ik mag ze nu opnieuw vrijgeven . Om te laten zien hoe tijdloos deze info is en hoe mooi en nog steeds relevant. Er zijn 12 brieven en ik zal ze allemaal plaatsen,    Liefs,   Martha

                                                                                                                                                        HOME


Lieve ogen die dit lezen,

Wat een prachtig medium, de pc, om jullie te bereiken. Fantastisch! Een ieder die dit leest, zal dit schrijven nodig hebben en begrijpen. Mijn naam is Immanuel. De communicatie die plaats vind gaat via het Hogere Zelf van Martha, aan wie ik deze boodschap mag doorgeven. Wij hebben haar gevraagd deze brieven op haar website te plaatsen. De aarde wordt op dit moment, vanuit het Licht, overspoeld met hulp en informatie op velerlei manieren aangeboden. Dat is ook nodig. Want iedereen op aarde, die ervoor openstaat, zal daarbij iets van zijn of haar gading kunnen vinden. Via deze website zal ik regelmatig vanuit het Licht met jullie mogen communiceren. Het is niet zo moeilijk, te bedenken, dat iedereen die iets aan deze berichten heeft, ze ook zal lezen. Zo werkt dat. Jullie krijgen altijd wat jullie nodig hebben op de juiste tijd en de juiste plaats.
Ik hou van jullie, hou ook van jezelf

In Liefde    Immanuel

brief 4 brief 5